نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی؛
کار در حوزه کتابخانهها شوق درونی میخواهد
نماینده مردم آبادان، چوئبده و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی گفت: مسائل حوزه فرهنگی در کوچههای بی کسی مانده و کسی کمک نمیکند؛ کار در این حوزه یک شوق درونی لازم دارد تا یک تکلیف وظیفهای که به آن عمل شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان خوزستان، نشست بررسی میزان تحقق عملکرد سند راهبردی کتابخانههای عمومی خوزستان در سال ۱۴۰۳ با حضور سید محمد مولوی، نماینده مردم آبادان، چوئبده و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی؛ عباس حسینزاده، مدیرکل کتابخانههای عمومی خوزستان و سایر مسئولان کتابخانههای عمومی استان در کتابخانه مرکزی استان خوزستان برگزار شد.
مولوی در این نشست اظهار کرد: مسائل حوزه فرهنگی در کوچههای بی کسی مانده و کسی کمک نمیکند؛ کار در این حوزه یک شوق درونی لازم دارد تا یک تکلیف وظیفهای که به آن عمل شود.
مولوی گفت: ما در مجلس شورای اسلامی به حال کمیسیون فرهنگی تاسف میخوریم؛ چراکه هیچ اثری از اعتبارات و مصوبات در حوزه فرهنگی دیده نمیشود، غافل از اینکه تمام آسیبهایی که در جامعه مشاهده میشود، همه به مسائل فرهنگی برمیگردد.
وی با بیان اینکه استاندار ریاست شوراهای استانی را عهده دار است، افزود: استاندار به همان اندازه که رئیس شورای آموزش و پرورش و شورای سلامت است، رئیس انجمن کتابخانههای عمومی نیز هست و این جلسات حاکمیتی باید برقرار باشد و مصوبات آن مورد تاکید قرار گیرد؛ چراکه اگر این شوراها و انجمنها اهمیت نداشتند، استاندار متولی آنها نمیشد.
مولوی ادامه داد: اداره کل کتابخانههای عمومی استان با تنظیم و اجرای سند راهبردی و حصول نتیجه از این سند، گام مهمی در اجرای برنامههای فرهنگی برداشته است که میتواند الگویی برای سایر ارگانها شود.
نماینده مردم آبادان، چوئبده و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در استان خوزستان از نظر صنعت، کشاورزی و بسیاری از حوزههای دیگر ظرفیت بالایی وجود دارد؛ در زمینه فرهنگی هم ظرفیت استان بالا است و در راس استان، استاندار باید مسائل فرهنگی را حائز اهمیت بداند.
وی در خصوص واگذاری خودرو جهت راهاندازی کتابخانه سیار گفت: برای تهیه خودروها باید از ظرفیت فرمانداران استفاده کرد و هزینههایی که برای روستاهای فاقد دهیاری در اختیار فرمانداریها قرار میگیرد، تجمیع و در جهت خرید خودروی کتابخانه سیار استفاده کرد.
مولوی تاکید کرد: هزینههای فرهنگی و خدماتی در روستاها از طریق مذاکره با استاندار و فرمانداران میتواند در حوزههای فرهنگی صرف و یا پروژههای بزرگ فرهنگی با آن اجرا شود.
نماینده مردم آبادان، چوئبده و اروندکنار ادامه داد: در مورد گزارش دریافت نیم درصد از سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت استانی و شهرستانی از طریق وزارت کشور و دیوان محاسبات عالی پیگیری خواهد شد.
وی در مورد جانمایی کتابخانه شطیط گفت: لازم است کارهای اولیه در این خصوص انجام شود؛ در شهرستان آبادان مسائلی در اراضی متعلق به مسکن و شهرسازی و منطقه آزاد اروند وجود دارد که پس از حل آن، کتابخانه احداث خواهد شد.