فهرست

يادداشت و پيام

به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار؛

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار را طی پیامی تبریک گفت

عباس حسین زاده، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان به مناسبت سی و دومین دوره هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خوزستان، عباس حسین زاده، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان به مناسبت سی و دومین دوره هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار پیامی صادر کرد، متن پیام بدین شرح است:

آغاز انسان از هرجایی که شروع شده باشد، مسیر تکاملش، وابسته به  آگاهی است و مقصدش، رستاخیز دفینه ی گران قدر خردمندی؛ و کتاب، این دستاورد عظیم بشری، ارزش افزوده ای است که انسان به زیست خود عرضه می دارد تا بیشتر بفهمد و از این رهگذر، از فرصت عمر، بهره ی بهتری ببرد.
آنها که رنگ کلمه را سرمه دیدگاه خود می کنند، امکان دوربینی و دوراندیشی بیشتری دارند؛ این چنین است که هرگاه، راهبری زندگی به دست اهل کتاب بوده، کام عطش زده ی کاروان بی قراران، در جوار چشمه حیاتِ آگاهی، سیراب شده و بر پرده ی ظلمات، تیغ طلوع کشیده و امید وصال به ستیغ انسانیت، زنده گشته؛ و کتابخانه، همان چشمه ای که بر لب آن باید نشست و گذرعمر به تماشا نشست که تماشا، نظاره ای بی تفاوت نیست؛ همراهی با روندگی منظره است.
 آری؛ کتابخانه، تاریخ متراکم تحول و تکامل بشر است چرا که محل انباشت تجارب اوست. اهل این خانه، عمری به درازای تجربه بشر دارد. اوست که جوی جانش تا اقیانوس های بی مرز وجود، تداوم یافته و طعم خوش هستی گرفته. از اهل کتاب باید پرسید که «خانه ی دوست کجاست؟»
در بارش معانی از این دست است که به سی و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی و ایام گرامی داشت مقام کتابداران و بازبینی اهمیت کتابخانه رسیده ایم. کتابخانه ای که دیگر ساختمانی برای خواندن نیست و البته خواندنی که دیگر منظورش فقط کتاب نیست. در فهم نوین، کتابخانه پایگاه اجتماعی است که می کوشد کانون رشد استعدادهای اهالی خود باشد و جریان آگاهی بخشی به او را به حوزه های فراتر از کتاب و کلمه بکشاند و روی به بسترسازی برای شکوفایی ابعاد نادیده ی هر انسان آورد و پای به دیگر حوزه های اجتماعی نرفته بگذارد و در مسیر توزیع عادلانه خدمات فرهنگی، پیشگام باشد.
در سال گذشته، کوشش های بی دریغی در این راه صورت گرفت. محصول این مجاهدت خاموش، پیش رفتن از دیروزهاست اما تا فرداهای ضروری، راه زیادی دیده می شود که همچنان محتاج حرکتی منبعث از برنامه ریزی و همراه با جدیت و نظارت است.
اینجانب به سهم خود، با گرامی داشت این ایام، سپاس صمیمانه و خالصانه خود را به همه همکارانم در بدنه کتابخانه های عمومی استان خوزستان که زحمت اصلی و اساسی این پیشرفت و تحول را متقبل شدند، تقدیم می کنم و ارادت خود را به همه همراهان و پویندگان توسعه این راه و اهالی کتاب و کتاب خوانان عرضه نمایم.
امیدوارم این مسیر با هم آهنگی و هم دلی و هم گامی بیش از پیش اهالی این راه و با بارش مدام نور لطف حق، تداوم یابد و نسل امروز و فردا، شاهد به بار نشستن بذرهای کاشته شده ی آگاهی، در قله های بلند انسانی باشند.